Nogle tror, at Bitcoin vil overgå dets højeste niveau i år

5. Dezember 2020 Aus Von admin

Bitcoin handler for omkring $ 17.800 i skrivende stund, skønt verdens største kryptokurrency efter markedsværdi oprindeligt havde brugt de tidlige dele af formiddagen til at handle over $ 18.000, hvilket tyder på, at valutaen har magt til at stige yderligere.

Kunne Bitcoin slå sin gamle rekord?

Aktivet gennemgår i øjeblikket en lille korrektion efter at have mistet et par hundrede dollars og afregnet til en lavere pris, selvom det for at være retfærdigt er der sket et par gange med valutaen. For nylig, på trods af at skubbe ud over $ 16.000-linjen, faldt prisen på bitcoin kortvarigt tilbage i $ 15.000-intervallet i omkring en dag eller to. Derefter steg den tilbage over $ 16K og har fortsat sin bull run derfra.

Prisen på bitcoin er blevet en så spændende sag, at tal som Maisie Williams fra „Game of Thrones“ endda tog en afstemning på Twitter om, hvorvidt hun skulle investere i det digitale aktiv eller ej.

Tal som Mike Novogratz – en tidligere hedgefondschef og milliardærinvestor – fortæller alle, at de kan, at bitcoin er et aktiv, der er værd at investere i. Det er på tide at købe, siger han, da han er sikker på, at valutaen igen når sin heltid højt på ca. $ 20.000 inden årets udgang. Han er så sikker på, at valutaen til sidst vil komme op til $ 65.000 i løbet af 2021.

Der er dog andre, der ikke er så sikre på, hvor aktivet skal hen, og ser ud til at være helt overbeviste om, at dette er en del af yderligere bobleadfærd. Craig Erlam – senior markedsanalytiker hos OANDA Europe – har kommenteret, at bitcoin tidligere har udvist adfærd som denne, kun for at se, at prisen falder, når det var mindst forventet. Han kommenterer i et nylig interview:

Det er helt sikkert kun et spørgsmål om tid, indtil der opnås et nyt højdepunkt, selvom der er noget ved de enorme gevinster i den sidste måned, der gør mig lidt nervøs i betragtning af tidligere erfaringer.

Bitcoin har fået mere end 70 procent i værdi siden begyndelsen af ​​oktober. Fra blot en måned til den næste har aktivet næsten fordoblet sin pris fra $ 10.000 til godt over $ 17.000. På grund af dette bærer mange analytikere en følelse svarende til Novogratz og føler, at $ 20K er lige rundt om hjørnet.

En kraftig ny bølge

En sådan figur er Ian Balina, administrerende direktør for kunstig intelligens (AI) og kryptofirmaet Token Metrics. Diskuterer bitcoins udsigter for $ 20.000, han nævner:

Det er godt inden for midlerne for BTC, da det globale økonomiske klima er perfekt til bitcoin at lancere til nye højder.