Helt sosial aktivitet følger 100% rally

28. Januar 2021 Aus Von admin

Helt sosial aktivitet følger 100% rally i Cardano-prisen

Cardano-prisen har doblet seg siden starten av 2021, og farten sammenfaller med en ny heltid i Cardano-relaterte Twitter-omtaler.

Sosiale medier omtaler om Cardano har vokst siden begynnelsen av året, og i løpet av denne tiden har prisen på ADA-token mer enn doblet seg, i prosessen som overgår Bitcoin Cash (BCH) for å bli den sjette største kryptovalutaen etter markedsverdi. .

Et dypere dykk i data fra Twitter-data klarte ikke å identifisere en spesifikk driver for ADAs bullish prishandling, men data fra The Tie viste at Cardano Bitcoin Circuit nevner nylig nådde en heltidshøyde, med prisen som sporet økningen.
Cardano 30-dagers gjennomsnittlig tweetvolum kontra pris. Kilde: TheTIE

Søkeordanalyse av Cardano-relaterte tweets kunne heller ikke identifisere den motiverende faktoren bak den nylige økningen i sosiale medier, men begreper som „pool“, „stake“ og „staking pools“ var de hyppigste utløsende ordene i de fleste diskusjoner ledet av medlemmer i samfunnet. .

I private kommentarer med Cointelegraph sa Joshua Frank, grunnlegger av The Tie, at praten om en „interoperabilitetsbro mellom Cardano og IOTA“ som begynte å gjøre rundene 2. januar ser ut til å ha korrespondert med den oppadgående prisbevegelsen og en relativt stor økning. i tweets.

Dette refererer til en nylig diskusjon om Iotas uenighet der medstifter av prosjekt Dominik Schiener ble spurt om Iota Foundation var interessert i å utvikle en „bro til Cardano.“ Som svar uttalte Schiener: “Yeh 100%. Når vi er klare, tar jeg kontakt med Charles igjen. “

I følge Frank:

„24 timer etter at ideen begynte å bli diskutert, så Cardano en økning på 63% i tweetvolum og pris økte med 27% mot USD og 25% mot BTC, noe som tyder på at dette var et ukorrelert trekk.“

Utvikling går inn i Gougen-fasen

Cardanos veikart viser at prosjektet nylig gikk over fra Shelly-tiden til Goguen-tiden.

Shelly-epoken brakte desentralisering til kjernen i nettverket og gjorde det mulig for ADA-holdere å stake og delegere tokens for å tjene belønninger.

Nå som prosjektet har gått inn i Goguen-tiden, er utviklingsfokuset på integrering av smarte kontrakter og muligheten til å bygge desentraliserte applikasjoner, eller DApps, på nettverket.

Tillegget av smarte kontrakter og DApps åpner et helt nytt område av funksjonaliteter for Cardano-nettverket, inkludert muligheten til å lage desentraliserte finansieringsapplikasjoner.

I en nylig samtale med Cointelegraph, mente Cardano-grunnlegger Charles Hoskinson om fremtiden til DeFi og hvordan teamet planlegger å „ta ledelsen i DeFi-rommet ved å utvikle partnerskap på det afrikanske kontinentet.“

I følge Hoskinson vil det virkelige potensialet til DeFi bli realisert i utviklingsland der han ser potensialet for å skaffe seg 100 millioner nye brukere i løpet av de neste tre årene.