BITCOIN I NÆRHEDEN AF HIGHS, MEN DET KAN IKKE VÆRE KLAR TIL EN UDBUD HER ER HVORFOR

6. Dezember 2020 Aus Von admin
  • Bitcoin har set en utrolig styrke gennem de sidste par dage, hvor hver dip absorberes aggressivt af købere
  • Dette har gjort det muligt for kryptoen at samle sig forbi $ 18.000-niveauet og få det, der ser ud til at være et stærkt og stabilt fodfæste her
  • Hvor det udvikler sig på kort sigt, bør i vid udstrækning afhænge af dets fortsatte reaktion på dette niveau
  • En analytiker bemærker, at BTC ser ud som om den vil teste sine højdepunkter efter 2017 på $ 18.600

Når det er sagt, bemærker han også, at dette seneste træk højere primært drives af derivathandlere, med finansieringsraterne skyhøje,Dette kan være et alvorligt tegn på, at ulempen er nært forestående på kort sigt
Bitcoin er i færd med at skubbe højere, med tyre, der sigter mod at teste sine 2020-højder på $ 18.600, der blev indstillet for få dage siden.

Hvordan det reagerer på dette niveau på kort sigt, vil i høj grad afhænge af, om spotkøbere vil træde op og tage kontrol over denne bevægelse, da en erhvervsdrivende bemærker, at derivater i øjeblikket er kilden til dette opadgående momentum.

Han peger på de høje finansieringssatser som en grund til, at dette skridt måske ikke er for langvarigt.

BITCOIN SKYVER HØJERE SOM BULLMÅL $ 18.600

I skrivende stund handler Bitcoin lige under 4% til den nuværende pris på $ 18.550. Dette markerer et alvorligt opsving fra dets nylige laveste niveau på $ 17.400, når disse højdepunkter blev testet først tidligere på ugen.

Styrken set over det samlede marked i dag har været ret intens, og hvorvidt det forbliver på denne måde eller ej, vil sandsynligvis afhænge af Bitcoin.

Hvis det bryder over $ 18.600, kunne hele markedet øjeblikkeligt se massive kapitalindstrømninger, der hjælper med at sende BTC mod $ 20.000.

ANALYST: BTC KAN IKKE BÆREDE KORTVARIGT MOMENTUM

En analytiker forklarede, at Bitcoin muligvis ikke er i stand til at opretholde sit kortsigtede momentum. Han bemærker, at det faktum, at derivatvolumener driver dette skridt, er bekymrende.

Han peger også på høje finansieringssatser som en af grundene til, at det snart kan se ulemper.

“BTC: Det ser ud til, at dette vil gå til højderne, men ikke sikker på, om det er klar til en reel breakout endnu. Upside blevet for det meste skubbet af derivater ~ finansieringen er ret forbandet høj. Fading af det første træk er ikke nogen dårlig ide imo. ”

Uanset om Bitcoin kan sende en høj tidsramme tæt over dette niveau, vil det give seriøs indsigt i, hvor markedet vil trække sig næste gang.